Föreläsningar och utbildningar under våren 2017

Föreläsning om datorspelande

Föreläsningar och utbildningar under våren 2017

Föreläsning om datorspelande

Under våren har vi genomfört många föreläsningar och utbildningar runtom i landet. Det har varit en otroligt spännande variation av uppdrag med olika infallsvinklar och vitt skilda målgrupper.

Exempelvis har vi föreläst:

  • för yrkespersoner fokuserade på att minska skolfrånvaro
  • vid konferens för Sveriges folkhögskolekuratorer
  • för föräldrar på högstadie- och gymnasieskolor
  • vid datorspelsfestivalen Countryhack
  • för personalchefer och HR-personal på uppdrag åt företagshälsovården
  • och förstås för ungdomar i olika åldrar!

Reconnect har också ordnat halv- och heldagsutbildning för psykologer från arbetsförmedlingen, vid vidareutbildning för beroendeterapeuter samt för elevhälsoteam i skolan.

Vi är stolta över att ha fått jättefina omdömen från alla vi besökt under året. Detta gläder oss förstås jättemycket och vi är otroligt tacksamma över att få chansen att sprida vår kunskap till alla som kan ha nytta av den.

Boka oss till hösten!

Med det sagt så vill vi tacka alla uppdragsgivare vi haft förmånen att samarbeta med under första halvan av året! Nu ser vi fram emot nya uppdrag och fortsätter ta emot fler bokningar!

Hör av dig till oss om ämnet är viktigt för dig och din verksamhet! Vi erbjuder kompetenshöjning för personal och ordnar förebyggande insatser med fokus på ungdomar, unga vuxna och föräldrar! Läs mer här om föreläsningar och här om utbildningsmöjligheter.

Dela det här

 
 
Om författaren

Oskar Foldevi

Leg. Psykolog som specialiserat sig på digitala livsstilar och spelvanor. Arbetar med utbildning och samtal i Reconnect och som terapeut vid Game Overs behandlingshem för spelberoende.