Samtal för spelare

Inverkar spelandet negativt på andra delar av livet? Finns det risk att tiden vid datorn står i vägen för dina långsiktiga mål? Vill du hitta ett mer hälsosamt sätt att hantera spelandet på?

Datorspelande är ett intresse med många positiva sidor som kan fylla flera viktiga funktioner i en persons liv. Nöje, avkoppling, gemenskap, tävling och utveckling, eller ett sätt att hantera en påfrestande vardag. Samtidigt är det ett intresse som kan ta väldigt mycket tid och som många finner svårt att balansera.

Du väljer fokus – vi hjälper dig på vägen

Vi utformar samtalen tillsammans för att matcha dina behov och mål. Det kan handla om att du vill behålla ditt spelintresse men förändra vanorna vid datorn, så att de inte krockar med andra åtaganden eller nära och kära. Du kanske vill bredda dig och utforska nya intressen eller sidor av dig själv vid sidan av spelandet. Eller så börjar du kanske känna dig färdig med datorspelandet som pågått i många år, och är nyfiken på ett annat liv.

SamtalOskar2
SamtalOskar2

Samtal på dina villkor

I Reconnect möter du professionella som förstår datorspelande och som inte dömer ditt intresse. Vi är här för att hjälpa dig hantera dina vanor och utvecklas, inte för att bota eller omvandla dig.

Vill du boka samtal eller höra mer om våra alternativ?

Hör av dig till oss här

Använd kontaktformuläret eller hör av dig via mejl så återkommer vi så fort vi kan.